Post by diigaldesipi on Feb 4, 2022 20:06:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају новац ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
Много реклама,изгубис вољу да играс игрицу.
Фон ми се рестартује кад уђем
How to download and play Assassin Creed 3 java game in android RNT ... Dungeon Hunter 3 Apk (Working in all devices)Download Ferrari GT Racing 3 Apk
Игра је супер добра! Али огласи су на другом нивоу, не могу ни 3 минута да играм игру а да не наиђем на оглас (деинсталирао сам игру)
Превисе је лака
слидно
занимљива игра за пролаз времена
Лепа игра
Супер
Одлична игра за пролаз времена. Завршио сам на 200 лв, само нема више страсти. Ако одете на интернет, то ће постати ваша најгора ноћна мора. Огласи су за све екп. - набавите још кључа за отварање тајанствене кутије. Након што добијете први знак из кутије, следећи пут их нећете добити док не погледате све огласе да бисте добили 9 кључева за отварање свих кутија. Само сбНцнц (форниња) па иди ван мреже.
Добра игра, али пуно додатака..... То је као апликација за оглашавање, а не као апликација за игру
Пуна реклама!!!!
Веома лепа игра без превише реклама
Рекламе убијају 🤬
Забавна игра, понекад може бити тешка, али веома пријатна.
Кул
Hunter Assassin ایکشن vovu
Превише додатака, али то је лепа игра, није лоше наставите тако
Игра је у почетку забавна и изазива зависност, али постоје две мане за које верујем да би, ако би се решиле, игру поново учиниле занимљивом. Ја сам око 160 нивоа у игри и у овом тренутку постаје прилично досадно и играћу само неколико нивоа у једној седници. Тачка 1: Игра би требало да има чешћа ажурирања и не кажем ново ажурирање сваке недеље, већ највише једном или два пута месечно да би игра била забавна, а пошто су „ажурирања“ прилично нејасна, мислим не на нове ликове већ на различите нивое.
Избацује ме цим удјем нема везе..поправите то или је обрисите..
Hunter Assassin 2 mod apk (Neograničen novac) v1.021.04 - VIP APK
Ова игра је једноставна и учинили су је лаком, али забавном. Тако да сам га оценио са 5 звездица.
Charles de gaulle airport terminal 3 rer b timetable, Harga iphone 4 n 4shared, ... Hunter x hunter 228, How to restore iphone 4s with passcode lock,
Tomovaca, On the way to Bajčetina, help Tommy to collect as many plums and brandy device. Tomovaca download apk free. ... Assassin Hunter 2 - Final.
Црн ми је под и не видим ниста имам хуавеи п30 про а ово ми се десава 😡
Игрицаје говно
Ово је био час митологије који смо могли имати. пре доброг времена и пар месеци после утакмице ставио све и онда једини начин на који можемо да добијемо
не може се играти превише огласа
У почетку хладно, али постаје досадно. Нивои се понављају и дају вам рекламе на сваком нивоу и смрти.
Ово је сјајна игра која ствара велику зависност, али по мом мишљењу мислим да игра садржи више јединствених непријатеља и нивоа. На пример, додавање лика који има шири опсег где вас може видети било би невероватно или лик као што је штитник од нереда, али уместо напред, он је на леђима, тако да га чини да могу да нападну тог лика само напред. Можда сваких 10 или 20 нивоа може доћи до битке за шефа у којој морате да га ударите више пута или нешто слично.
ова игра би била забавнија да има мање реклама
хвала вам сто сте поправили да се мозе уци у игрицу на мом телефону нокиа 2.1 све похвале 🤩
Ова игра је варри добра ова игра игра Ја сам варри уживајте. Захваљујући компанији ХантерАссассин, ова лепа игра је спремна.
Свака игра има рекламу, верујем да ће људи изабрати шта желе да пуштају неке рекламе су кул, али узастопно после сваке игре, проклетство! Ово је срање
Dead by Daylight за Windows - Преузми - Anderbot
Игра је пуна превише реклама
Добра игрица али много рекламаааа
Немојте ме погрешно схватити јтс добра игра је само што се 1 понавља и под тим мислим да само сакрива и елиминише мету изнова и изнова, а 2 једини прави начин за напредак је гледање реклама. Али ниједно од њих није прави проблем јер ће се на мом телефону отворити приказ програмера и једноставно се вратити на мој почетни екран.
то пролази кроз време забаве
Веома је забавно и изазива зависност. Морате погледати оглас да бисте добили "поклоне". Већ имамо искачуће огласе после сваке утакмице и много могућности да кликнемо на рекламе, али понекад ми то не дозвољава да одбијем „поклон“. Такође сам желео да ставим до знања да то није поклон осим ако нам га не дате као поклон за Божић. Морам да гледам оглас који ми понекад не дозвољава да кликнем након што се оглас заврши, због чега морам поново да покренем игру. И не добијам свој "поклон". Ако бисте могли ово да поправите, хвала.
Racing Fever: Moto מירוצים itde
То је веома лепа утакмица коју сам доживео
То је супер забавно и ангажовање! Постоје додаци између, али то је у реду, само искључим вифи
Забавна је и добра игра
Assassin's creed gledaj online - Alexandra Lahoz
Hunter Assassin የእንቅስቃሴ nun
превише, превише забаве
Како можемо да вратимо игру коју смо играли након што је мобилни телефон обновљен.. Играо сам више од 400 нивоа.. али се изгубио..
Hunter Assassin Akční tpqr
Не губите време, они се само оглашавају тамо додају сваки пут.
Превише додаје, прави додавања, али не све време, то чини људе нервозним.
Hunter Assassin Aksiyon vbw
Игра је сјајна, али нивои су превише лаки и чини се да се ниво понавља изнова и изнова 😐😐
Игра је забавна, али.... Ако сте желели ову игру током целе године без реклама 1553 долара годишње, морате се зезати, никако не, како као што сам рекао, ова игра је забавна, али никако не вреди толико годишње
Огласи сваких 30 секунди буквално